Eva Bergmans blogg

Eva Bergmans blogg

Mera blogg !

Japp! Det är en vanlig liten blogg ... sådana som det finns massor av!

Vill du istället till min hemsida? Här är länken!

www.pon-de-rosa.se

18 maj 2008

Från gamla hemsidanPosted by Eva Bergman Sun, July 26, 2009 02:03:11
I dag regn och kyla, i går regn och kyla. Dagarna innan – då jag låg däckad med värmlands värsta förkylning och oroade mig för att jag inte skrivit mitt testamente – var det strålande sol och sommarvärme. Ja inte riktigt värmlands värsta förkylning – för den hade gubben. Vi tävlade i hostningar, halsont och feber. Ett visst lugn lade sig över sjukrummet när det var dags för ”vem har tappat rösten mest” tävlingen. Jag tror jag vann den omgången. Men segrare var ändå gubben som lyckades komma med några helt nya fantastiska symptom. Man ska inte glömma att en man är alltid sjukare än en kvinna när han är sjuk.

Igår var jag i alla fall så bra att jag tog mig till Molkoms folkhögskolas filial här i karlstad.
Skolan hade öppet hus. Trevligt med mumsig fika och lite underhållning. Skolan har fått nya lokaler sedan jag gick där. Bättre lokaler! Lärarkåren är i stort sett samma ändå. Vilket inte kan bli så mycket bättre! Här finns många av de bästa lärare jag någonsin haft. Kan man få mig att tycka att engelsklektioner är roligt … ja då är man inte dålig som lärare.
Mitt studieår på folkhögskolan var ett av mina bästa år! Tänk att sitta på skolbänken efter 27 års tid. Härligt! Visst, jättejobbigt ibland men jag stortrivdes! Dottern går där nu. Hon trivs också.

Ja, folkhögskolan är nog skuld till att jag kommer att bli student stor del av mitt kvarvarande liv. Men när jag måste börja använda färdtjänst till att ta mig till och från universitetet då är det väl tid att lägga av.

Jag skulle lägga in någon bild här på sidan och så. Och eftersom det inte är någon blå himmel i dag lägger jag i stället i en bild på en himmelsblå blomma. Plåtat innan jag fick värmlands näst värsta förkylning. Ormöga.

  • Comments(1)//blogg.pon-de-rosa.se/#post5