Eva Bergmans blogg

Eva Bergmans blogg

Mera blogg !

Japp! Det är en vanlig liten blogg ... sådana som det finns massor av!

Vill du istället till min hemsida? Här är länken!

www.pon-de-rosa.se

7 Juni 2007. Ia på bal

Från gamla hemsidanPosted by Eva Bergman Sun, July 26, 2009 01:18:27
Så var det då avklarat halvvägs med studenten för lill-matte. Balen har gått av stapeln. Lill-matte hade en rolig kväll av vad jag har förstått.
Hennes klädsel blev ganska cool, skinnklänning, stor tatuering och rött högt uppsatt burrigt hår. Jag fick sätta upp håret, och jag lyckades! Trots ovana och alldeles för lite hårklämmor. Men med envishet och 1 liter hårspray kan man fixa det mesta! (Vi fixar getingar med hårspray också, det kanske går att använda som myggmedel ? Ska spray lite på husse. Han har problem med mygg! )
Värmen har kommit på alvar. Känner mig för det mesta som en mjuk smörklick. För varmt för att pyssla i trädgården, för varmt för att promenera med Ludde. Ska försöka göra lite hushållssysslor och åka i väg och måla. Idag är en bra dag för att testa i hur kallt vatten man kan diska i, … inte rent? … det syns inte när nästa omgång mat hamnar på porslinet


  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.